Zorr Powermatic S

Zorr Powermatic S

Zorr Powermatic S

In de wereld van het zelf maken van sigaretten, de hulzenstopper en alle aanverwante producten en benodigdheden is Zorr al jarenlang een begrip. Sterker nog, we zijn de markleider in de zelfgemaakte sigaretten business. Wij lopen immer voorop met kwaliteit en innovativiteit en de concurrenten hebben het nakijken.

Prijs en kwaliteit hand in hand
We zijn niet de allergoedkoopste en onze producten hebben wel een prijskaartje, maar net als met alles in het leven: echte kwaliteit heeft een prijs. Maar je krijgt er veel voor terug. Waar bij andere sigarettenmakers goedkoop al snel overgaat in duurkoop door allerlei gebreken en de daardoor resulterende korte levensduur, gaan de producten van Zorr zeer lang mee. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, behouden de producten van Zorr in die lange levensduur door de jaren heen altijd hun zelfde sublieme kwaliteit.

Dat Geldt ook voor de Zorr Powermatic S.

De tabak versnipperaar

De Zorr Powermatic S is onze hoogwaardige tabak versnipperaar, verwar deze dus niet met een hulzenstopper (de sigarettenmaker). Een ander woord wat vaak aan de versnipperaar wordt gegeven is de hakselaar, shredder of versnijder.
De Zorr Powermatic S is dus een machine die ruwe tabaksbladeren versnippert, waardoor je nooit meer voorgesneden tabak hoeft te kopen. Het resultaat wat uit de Zorr Powermatic S komt doet kwalitatief niet onder voor fabriek versneden tabak, en levert zeer mooi versneden tabak op om de beste sigaretten met behulp van een hulzenstopper zelf te maken.

Houd er wel rekening mee, dat net als met elk ander niet-commercieel bedoeld product, je de Zorr Powermatic S niet gebruikt voor commeriele doeleinden en bij wijze van spreken, de machine dag en nacht laat versnipperen. Deze tabak versnipperaar is niet voor een dusdanige massaproductie bedoeld. De Zorr Powermatic S is een hakselaar van zeer hoge kwaliteit, mits deze voor persoonlijk gebruik wordt aangeschaft. Als advies geven wij altijd mee om de Zorr Powermatic S met tussenpozen te gebruiken. Na een 45 minuten hakkelen de machine een kwartier af te laten koelen om zo de levensduur van de machine tot in lengte van jaren te garanderen.

Powermatic S

Hoe te werk te gaan

Zorg allereerst dat de tabaksbladeren niet té vochtig zijn als je de Zorr Powermatic S gaat gebruiken. Dit kan niet alleen de prestaties van het apparaat negatief beïnvloeden, het gaat uiteindelijk ook ten koste van de kwaliteit. Zorg dus dat de bladeren altijd eerst een tijdje drogen zodat de ergste nattigheid eruit is. Daarnaast is het het beste om de bladnerf eruit te halen voordat je het tabaksblad in de machine doet. Mocht je dit te omslachtig vinden zorg dan in ieder geval dat je het tabaksblad altijd in de lengte de machine in doet. Dit voorkomt wederom beschadiging en een kortere levensduur. Als laatste moet je ervoor zorgen dat je niet meerdere tasbaksbladen tegelijk in de Zorr Powermatic S versnipperd. De machine kan daardoor verstopt raken. Heb voor het beste resultaat en langdurig plezier van deze topmachine en versnipperen de bladeren één voor één.

Beschrijving van de Zorr Powermatic S

Met een zeer sterke vol elektrische motor is de shredder van de Zorr Powermatric S een van de krachtigste tabak versnijders in zijn soort. Door het koelsysteem in de motor wordt oververhitting (nogmaals bij persoonlijk gebruik en niet bij commercieel gebruik) altijd voorkomen. Deze hakselaar versnijdt de tabaksbladeren sneller en krachtiger dan welke shredder ook. De snijmessen zijn vervaardigd van het beste materiaal om elke vorm van roesten te voorkomen. Ze zijn bedekt met titanium van hoogwaardige industriële kwaliteit om een lange levensduur te garanderen. De messen snijden door een vernuftig tandwielmechanisme zowel vooruit als achteruit, waardoor je altijd een ‘smooth’ werkende hakselaar hebt en de kans dat de machine vast loopt wordt geminimaliseerd.

Zorr denkt aan de klant, draag jij zorg aan de machine?

De Zorr Powermatic S is met de grootste zorg vervaardigd om gedurende een lange tijd aan de behoeften van de klant te doen.. Als u de machine gebruikt voor persoonlijke doeleinden onder de aanbevolen voorwaarden en instructies, zal het zeker voor u zeer zeker voor een langdurend plezier opleveren. Voor de aanschaf van deze machine in bulk kunt u ons contacteren. Thuisgebruikers die de Powermatic S willen aanschaffen verwijzen wij naar www.sigarettenmakershop.nl Deze tabaks schredder is van de hoogste kwaliteit, Toch vragen wij u tevens de Zorr Powermatic S met zorg te behandelen. Want een lang leven gaat samen met goed onderhoud. Zorg ervoor dat de Zorr Powermatic S na gebruik altijd geleegd en gereinigd wordt. Nadat je dit hebt gedaan is het verstandig de machine kort nog even stationair te laten lopen zodat al stof en vuiligheid er ook echt ‘uitgeblazen’ worden. Zorg vervolgens dat de Zorr Powermatic S op een droge, niet te hete, plek wordt opgeborgen om bij een volgende ronde tabak versnijden weer te voorschijnen te kunnen worden gehaald in gebruik te kunnen worden genomen.

Wie kwaliteit wil behouden moet ook zorg dragen, door goed onderhoud, schoon houden en opbergen van het apparaat, dat dit bewerkstelligd wordt. Met de Zorr Powermatic S leveren wij top prestaties en top kwaliteit!