Zorr Powermatic 4 Sigarettenmaker

Zorr Powermatic 4 Elektrische Sigarettenmaker

Met onze nieuwste Powermatic 4 semi- automatische sigarettenmaker is onze lijn van Powermatic sigarettenmachines compleet.

De Powermatic 4 is een doorontwikkeling op onze beproefde eerdere modellen zoals de Powermatic 2 Plus en 3,  die al langer op de markt zijn en kunnen rekenen op een goed imago onder de gebruikers.  Onze modellen zijn niet simpelweg als opvolgers van elkaar te zien maar hebben elk hun specifieke doelgroep en features. Wij nodigen u dan ook uit om onze gehele lijn te bekijken.

Het verbeteren van de mogelijkheden


Wat in ieder geval wel het geval is als gekeken wordt naar de verschillende modellen in de Powermatic-lijn, is dat de machines steeds beter worden. Het is altijd zo dat gekeken is naar de goede mogelijkheden van de bestaande modellen. Daar zijn dan nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd. Daardoor wordt het alleen maar leuker en gemakkelijker om ermee te werken. Wie zelf sigaretten naar eigen inzicht wil maken, kan dat met deze machines op een hele geschikte manier doen. Dit zijn goede redenen om eens te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Dit geeft veel goede inzichten.

<h2>Verschillende soorten machines</h2>
Het is niet zo dat de 4 een versterkte variant van de 3 is. En de Powermatic 3 is ook geen opgepompte versie van de Powermatic 2. Natuurlijk hebben de sigarettenmakers overeenkomsten. Dat neemt echter niet weg dat de modellen elk op zich staan. Het zijn simpelweg verschillende soorten machines. Daarom kan er ook echt van een Powermatic-lijn worden gesproken. De Powermatic 4 is daarin het laatste onderdeel van de puzzel. Zo kan ieder type roker het model vinden dat bij hem of haar past en daarmee aan de slag gaan. Dit gaat om meer dan het maken alleen.

<h2>Iets meer automatisch doen</h2>
Wat opvalt wanneer gekeken wordt naar de ZorrPowermatic 4 semiautomatische sigarettenmaker, is dat het weer net iets meer automatisch gaat dan bij de voorgaande modellen. Dit is een kenmerk wat bij elke nieuwe machine in de lijn weer terugkeerde. Het is altijd mogelijk om door simpel de machine te vullen en op de knop te drukken om snel de sigaretten te krijgen die je wenst. Waar in de beginfase veel met de hand moet worden gedaan, daar is dat met de meer nieuwe modellen in de lijn het overgrote deel van het proces geautomatiseerd.

Meer gemak in het vullen

Een ander opvallend punt dat te zien is in de ontwikkeling van de modellen van de Powermatic-lijn is dat het ook steeds iets gemakkelijker is geworden om de hulzen te vullen. Dat is ook meer en meer geautomatiseerd. Zo is er bij de nieuwere telgen in de reeks een voorraadkamer aangebracht. Dat betekent dat er direct voldoende voorraad is voor meerdere sigaretten. Veel meer dan het bevestigen van de huls van je keuze is dus eigenlijk niet nodig bij deze automaten. Het maakt het allemaal net wat gemakkelijker werken. Dit is een echt voordeel van het maken.

Voor alle soorten hulzen


Het fijne aan het werken met de modellen van ZorrPowermatic is dat ze geschikt zijn voor alle soorten hulzen. Wanneer je iemand bent die gewoon de hulzen van normaal formaat gebruikt, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ben je echter een roker die kiest voor de extra lange XL-hulzen, dan zijn ook die gewoon op de juiste manier te vullen. Het is dan niet zo dat er een deel niet gevuld wordt. Dit is gewoon goed in te stellen. Dat maakt het dus heel gemakkelijk mogelijk om alles naar eigen inzicht te verzorgen.

<h2>De sterkte zelf bepalen</h2>
Wat ook duidelijk een voordeel is van het werken met modellen zoals de Powermatic 3 en de Powermatic 4, is dat de sterkte van de sigaretten zelf te bepalen is. De sigarettenmakers zijn voorzien van verschillende standen. Op die manier kan je er dus zelf als roker voor zorgen dat de sterkte van de rookwaren past bij wat jij voor ogen hebt. Het is voor sommige rokers fijner om de wat stevigere sigaret te kunnen roken. Terwijl de andere roker juist van een meer losse sigaret houdt. De mate van vulling is daardoor goed aan te passen.

<h2>Meerdere modellen gebruiken</h2>
Doordat de modellen in de Powermatic-lijn elkaar eerder aanvullen dan opvolgen, is het natuurlijk ook mogelijk om verschillende modellen naast elkaar te gebruiken. Daar is de Powermatic 4 dan een handige aanvulling op. Dit hangt bijvoorbeeld af van de tijd die je hebt of het soort sigaret dat je graag wenst te maken. Al deze mogelijkheden kan je dan naar eigen inzicht invullen door het apparaat te gebruiken wat daar op dat moment dan het beste bij past. Zo kan je de sigaretten naar gebruik maken. Het is een belangrijk voordeel van deze lijn te noemen.

Zelf geen omkijken hebben

Het fijne aan sigarettenmakers die veel van het werk uit handen nemen is ook dat er daardoor weinig mis kan gaan. Zo zorgen de modellen in de Powermatic-reeks er bijvoorbeeld voor dat de sigaretten nooit overmatig volgestopt worden met tabak. In plaats daarvan wordt dit op de juiste mate afgemeten. Zo kan je er dus ook altijd zeker van zijn dat ze precies de beleving bieden die jij nastreeft. Dit is vooral bij de laatste modellen die zijn toegevoegd aan de lijn een groot voordeel te noemen. De rookwaren zijn dan van de kwaliteit die jij wenst.

De kwaliteit van de onderdelen

We willen benadrukken dat er geen verschil zit in de kwaliteit tussen de verschillende modellen. De befaamde Powermatic 2 is bijvoorbeeld van dezelfde hoge kwaliteit als de Powermatic 4. Er is bewust gekozen om materialen van hoge kwaliteit te verwerken om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Dit betekent dus ook dat onze machine heel lang mee kunnen gaan. Daarom geven wij graag lange garantie op de Powermatic Sigarettenmakers. Wij staan achter onze producten en wie met onze sigarettenmakers werkt, kan er zeker van zijn dat er voldoende sigaretten mee te maken zijn.